Pilav çeşitlerime bir yenisi daha eklendi.Bir kenarda kavrulmuş etiniz kaldımı pişirmesi dahada kolay oluyor.lezzetli bir pilav ana yemek bile olabilir,şimdiden afiyet olsun.
- 1 soğan,domates rendesi yada 1 yemek kaşığı salça,biraz sıvıyağ
- teryağve 2 bardak arpa şehriye
- daha önceden haşlanmış yada kavrulmuş 1 kasekuşbaşı et.
- tuz ,,karabiber ,sarımsak,kimyon
- soğanı ince doğrayıp ,sıvıyağda kavurun,domatesi tada salçayı ekleyin.
- sonra etleri katın ,biraz su ekleyip soganlar iyice pişene kadar kavurun.
- diğer yanda tereyağında şehriyeyi iyice kavurun.
- etlerin üzerine ilave edin.üzerine baharatları ve 3 bardak sıcak su ekleyin .
- altını kısın 10 dakika pişirin.sonra demleye bırakın.
- AFİYET OLSUN….