Karadağ pastası

  • Kolay,zevkli ,renkli,lezzetli ve süslü bir pasta ..malzemeler:1 litre süt
  • 6 çorba kaşığı mısır nişastası
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 çarba kaşığı kakao
  • 1 paket kedidili
  • 1 portakal kabuğu rendesi
  • 100 gr fındık ,,1 elma ,1 muz 1fincan kuru üzüm
  • 100 gr bitter çikolata
  • 100 gr margarin
  • 3 çorba kaşığı çokokrem
  • tencerede sütü ve içine nişastayı ,şekeri,kakoyu koyup pişirin.
  • ocaktan alıp soğutun.
  • diğer yanda biskuvileri sütle ıslatın,bıraz derin ve geniş bır kaba folya yayıp  enalta dizin.
  • sırasıyla üzerine muhallebi fındık küp doğranmış elma,muz.ve kuru üzüm serpin.
  • bunu bırkaç kat yapın .en üstede sosu dökün.
  • ve süslemeyıde çikolatayı benmari eritip pastanın tüm üzerine gezdirin.
  • Buzlukta enaz 1 saat bekletin.çıkarınca ters çevirin ve süslemesini yapın.
  • AFİYET OLSUN.

2 Yorum

Filed under Genel, Tatlılar

2 responses to “Karadağ pastası

  1. bahar özkerem

    gerçekten çok lezzetli bir pasta şiddetle tavsiye ediyorummmm :))))))

Yorum bırakın